Maria Obretin a devenit cetatean de onoare al orasului de Calarasi

In cadrul zilelor orasului Calarasi de anul acesta actrita Maria Obretin a fost declarata cetatean de onoare a urbei noastre. Felicitari Maria!

Născută în Calărași, pe 4 ianuarie 1978, a absolvit UNATC București, în anul 2003, la clasa profesorilor Sanda Manu și Ion Cojar. A urmat un masterat în actorie în perioada 2004-2006, la clasa lui Adrian Pintea. Este membru fondator al teatrului Desant, un proiect în care a lucrat alături de colegii ei de generație. A jucat pe numeroase scene din București, independente și de stat (Teatrul Act, Teatrul Luni de la Green Hours, Teatrul Bulandra, Teatrul Foarte Mic, Teatrul de Comedie), în proiecte realizate de tineri regizori, dar și în spectacole realizate de Andrei Șerban.

A participat la numeroase workshop-uri susținute de Andrei Șerban, David Esrig, Radu Penciulescu și la numeroase festivaluri de teatru naționale și internaționale. A jucat în reclame TV și radio în România și în străinatate și este colaborator permanent al Disney pentru dublarea desenelor animate.

sursa: Cinemagia

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest continut este protejat. Pentru mai multe detalii contactati un reprezentat al site-ului