Si caii sunt verzi pe pereti la Calarasi

Comedia romaneasca , “Si caii sunt verzi pe pereti”, care a avut premiera nationala pe data de 1 noiembrie 2012 va veni si la Calarasi cu sprijinul consilierului local Dumitrache Vasile in parteneriat cu Centrul Cultural Judetean Calarasi.

Proiectia va avea loc joi 6 decembrie orele 18.30, la sala de spectacole a Centrului Cultural Judetean “ Barbu Stirbei” . Pretul unui bilet este de numai 2,5 lei .

La aceasta proiectie va fi prezent si regizorul filmului Dan Chisu alaturi de o parte din echipa. Cei care fac dovada ca poarta numele de Nicolae vor avea un bilet gratuit (in limita disponibila) .
” Si caii sunt verzi pe pereti este o poveste despre iluzia de a te imbogati in Romania. Intr-o tara in care povestile izbitoare despre a castiga bani usor sunt peste tot, cineva crede ca un astfel de lucru nu este doar posibil, dar este si usor realizabil.
Povestea urmeaza doua destine: cel al unui cuplu de tineri, Marius si Cosmina, care ar fi putut deveni bogati; iar celalalt urmareste povestea a doi adulti, Tocitu si Buzila, care din cauza lipsei lor de cunostinte atunci cand vine vorba de tehnologia moderna, sunt pacaliti de un spam primit pe e-mail, intra intr-o loterie online falsa si pierd toate economiile lor.
Povestile se intalnesc la sfarsit, cand se pierde orice speranta si refuza singura lor sansa de a se imbogati. In cele din urma ne dam seama ca iluzia de a deveni bogat pune oamenii obisnuiti in situatii extraordinare.”, declara regizorul filmului Dan Chisu.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest continut este protejat. Pentru mai multe detalii contactati un reprezentat al site-ului