Brigada Zapezii – Calarasi

Calarasiul nu duce lipsa de minti luminate. Chiar astazi am aflat (spre rusinea mea) de Brigada Zapezii, o idee excelenta pentru orasul nostru. Si primaria ce face? Se implica si ea, au deja utilajele pe drum si oamenii primariei incerc sa faca fata volumului mare de zapada, dar si sutin aceasta actiune.

Ce este Brigada Zapezii?

Programul de voluntariat implementat de noi in colaborare directa cu Institutia prefecturii si Primariei au ca scop principal – deszapezirea curtilor oamenilor in varsta sau invalizi, a institutiilor sociale, spitale, scoli, strazi care sunt efectiv blocate in totalitate, tronsoane importante care sa acorde accesul spre punctele comerciale, medicale sau scolare. La fel de important, dar pe locul a doilea vor fi trotuarele de pe toate arterele secundare ale orasului, de cele principale se vor ocupa oamenii de la primarie. Tot pe lista de prioritati, in cazuri exceptionale este si ajutarea oamenilor din afara orasului, din satele apropiate sau indepartate din judet. Voi face tot posibilul ca impreuna cu cei din administratie sa va asiguram in permanenta bauturi calde si mancare calda. Acest aspect urmeaza sa fie dezbatut maine sau cel tarziu Luni dimineata. Haideti sa fim mai buni macar acum. Haideti sa devenim cu adevarat oameni de onoare ai comunitatii noastre! Haideti sa dovedim tuturor ca la Calarasi chiar se pot intampla minuni, in timp ce altii vor numara cuantumul daunelor, noi sa numaram oamenii multumiti de actiunile noastre de binefacere. Cu siguranta, aceasta este baza unei actiuni VIRALE in toata Romania, baza care va transforma toata tara in BRIGADA ZAPEZII. Prima caramida s-a pus Brigada Zapezii – Calarasi este aici. Urmeaza toate celelalte judete. Actiunea Let’s do it Romania are acum zeci de mii de voluntari. Brigada Zapezii vreau sa aiba sute de mii. Dam drumul actiunii? De Luni – 09.Ianuarie.2017 avem ocazia sa devenim subiect de stiri si motiv pentru a-i determina pe toti romanii sa ia atitudine IN STRADA, nu doar in comentariile scrise din comfortabilul scaun din fata calculatorului.

Acestea erau declaratiile lui Cezar Comorașu din data de 7 ianuare 2017. Si chiar si-au atins telul, au deszapezit si au atras atentia presei calarasene.

Avem sustinerea primariei in totalitate.

Primaria se implica prin acordarea de suport tehnic. Ne sunt puse la dispoziție un nr nelimitat de lopeți, maturi, utilajele grele sunt pregătite sa disperseze grămezile de zăpada strânse de noi. Vor participa inclusiv cu băuturile calde – ceaiuri și încerc sa pot face posibila sponsorizarea cu o masa calda in pauze. De asemenea prin legătura directa cu autoritățile locale vom sti cu exactitate unde sunt punctele prioritare in care este necesară intervenția noastră singuri sau alături de angajații primăriei. Acțiunea este lansată din proprie inițiativa, nicidecum la îndemnul vreunui edil așa cum s-a speculat de către unii care sunt frustrați de ideea lansării unei campanii de voluntariat, oarecum ciudata. In Călărași știm sa bârfim și sa ne scoatem ochii reciproc, iar când e vorba de solidaritate, preferam sa stam in casa la caldura și sa dam o mâna de ajutor virtuală.

 

Le doresc succes in aceasta actiune si daca doresti sa participi voluntar la deszapezire ai toate detaliile aici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest continut este protejat. Pentru mai multe detalii contactati un reprezentat al site-ului