Amedeo merge mai departe!

Un nou debutant călărăşean în televiziune şi-a făcut apariţia vineri, 15 septembrie, în cadrul emisiunii Vocea României. Acesta s-a prezentat la audiții cu piesa „Sandcastles” şi a întors scaunele lui Smiley, Loredana și Tudor Chirilă.
“Încerc să fiu cât mai pozitiv şi încerc să uit viaţa mea de până acum pentru că trecutul meu mă trage foarte mult în jos. Sunt foarte emotiv. Nu am încredere în mine aproape deloc şi regret asta pentru că am foarte multe minusuri atunci când sunt pe scenă.”
În pofida faptului că sănătatea lui nu a fost strălucită încă din copilărie, fiind diagnosticat cu diabet, Amedeo şi-a încredinţat viitorul pasiunii sale, muzica, din care şi-a făcut cea mai destoinică şi fidelă prietenă.
A urcat pe scenă copleşit de emoţii, apoi a început să cânte. În locul tonalităţii uşor nesigure şi a oftatului a răsunat o voce plină de talent şi speranţă. Un glas cu o tonalitate deosebită care a cucerit încă de la primele acorduri juriul, spectatorii şi telespectatorii.
Nu s-a sfiit însă să îşi manifeste bucuria atunci când a văzut scaunele întoarse. Lacrimile care l-au năpădit la finalul melodiei i-au demonstrat sensibilitatea, dar şi bucuria unei posibile viitoare victorii. Antrenorii l-au ajutat să depăşească momentul îmbrăţişându-l pe scenă. Mai mult decât atât, i-au cântat piesa „Of, ce dor, ce chin, ce jale”, adaptată în context. La final, a decis să meargă mai departe cu Tudor, apreciind sprijinul tuturor şi încrederea acordată.
„Mulţumim Amadeo!!… nu cânţi doar cu glasul, ci şi cu inima. Nu emani doar bucuria ta launtrică, ci o amplifici şi pe a noastră!”
„Un glas de pasionant care ne ajută să uităm de rutina mediocrităţii şi de plictisul griului zilnic, aducând un un strop de lumină şi culoare!”
Sunt doar două din comentariile utilizatorilor care deja i-au devenit fani în spaţiul virtual.
Şi noi suntem alături de el!!!

 

Autor: Ioana Buza

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Acest continut este protejat. Pentru mai multe detalii contactati un reprezentat al site-ului